Шановні співвітчизники! Дорогі лебединці!

Від щирого серця вітаю вас з Днем Державного Прапора та 24-ю річницею незалежності України!

Ця дата втілює в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення. У ці дні ми не просто відзначаємо День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

Свято незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

Очевидно, що Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного українця. А останні 24 роки – випробовуванням для всіх нас: випробовуванням на зрілість, на самоповагу, на толерантність. І тому, не може бути сумніву, що працелюбний народ України здатен поліпшити життя у своїй власній державі.

Україна і сьогодні виборює право на свою незалежність, на власну думку та мирне майбутнє.

Вже другий рік відзначення Дня Державного Прапора та Дня незалежності України співпадає з періодом, коли на сході нашої держави тривають запеклі бої саме за єдність, незалежність та право українців самим обирати своє майбутнє. Кращі сини України, серед яких і лебединці щодня віддають життя за мир та спокій на рідній землі.

Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності.

Дорогі земляки, бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України, її народу та нашого міста.

Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

Міський голова                                                                                                                                 Анатолій ТРОЯН

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *