Дорогі земляки! Шановні виборці 162-го округу!

Прийміть мої сердечні вітання з нагоди великого національного свята нашої державності – Дня незалежності України!

24 серпня, у день народження незалежної Української держави, ми згадуємо славне історичне минуле нашого народу і з надією вдивляємося в його майбутнє. Я впевнений – нашими спільними зусиллями ми зробимо його радісним і світлим.

У цей день ми маємо винести з минулого важливий історичний урок: сусідня імперія завжди намагалася втримати Україну в своїх ведмежих обіймах, не допустити її державності та незалежності. Це вдалося їй у 1918-1920 роках, але це не вдасться новим володарям Кремля сьогодні.

Єдність, згуртованість, рішучість українців – ось що забезпечить вільне, демократичне, європейське майбуття України. За нього за славним козацьким звичаєм б’ються сьогодні на Донбасі наші брати і сини. Нас не вдасться роз’єднати і деморалізувати, за нами правда – і ми переможемо!

23 серпня прийнято відзначати День національного прапора України. Його кольори символізують вільне небо над нашими головами і вільну хліборобську працю українців. Це основи державності і самого буття нашого волелюбного народу. І нікому не дано підірвати ці основи.

У цей день від усієї душі бажаю всім нам зберегти і примножити історичні надбання українського народу. Нехай нащадки наші з гордістю згадують те покоління, яке в тяжких умовах відстояло незалежність і суверенітет України, дало вирішальний імпульс до здобуття її волі, незалежності і добробуту!

Народний депутат України Владислав БУХАРЄВ

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *