Міський голова Анатолій Троян вітає лебединців із Днем міста

Digital StillCamera

Дорогі лебединці та гості нашого міста!

 Прийміть найщиріші вітання з нагоди 361 – річниці Дня міста!

День міста – це свято всіх, для кого ЛЕБЕДИН став долею: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди. У ці дні кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Ми любимо тебе, Лебедин, ми пишаємось твоєю історією, ми зберігаємо твої традиції. Разом з нами його мешканцями, ти ростеш і розвиваєшся, долаєш незгоди та радієш нашим успіхам. Адже Лебедин не можна не любити. Тут особлива атмосфера затишку та спокою, мальовничі краєвиди, ошатні будинки, затишні вулиці та площі. Лебедин – затишне місто, місто давніх традицій, місто історії та культури.

А найбільша гордість міста – його мешканці. Саме вони створили для нас унікальну спадщину. Адже саме завдяки вашому натхненню, «золотим рукам», самовідданості та наполегливості розвивається сучасний Лебедин. Завжди молодий, він з кожним роком стає затишнішим і комфортнішим: споруджуються нові будівлі, перевтілюються його вулиці, створюється нова інфраструктура. З усією відповідальністю можна сказати: місто має усі можливості для процвітання, свого успішного поступу в майбутнє.

Усі досягнення, якими багате наше місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. День міста – це ще один привід зізнатися в любові нашому місту, згадати за що ми його цінуємо та пишаємося ним.

Але попереду – багато роботи, багато планів, які за вашої підтримки, упевнений, вдасться втілити у життя. Ми й надалі будемо розбудовувати наше місто. і робити його ще більш красивим та затишним. Вірю, що спільними зусиллями, ми досягнемо цієї мети.

Дорогі лебединці, щиро дякую кожному з вас за все, що ви робили та робите для рідного міста.

У сьогоднішній святковий день від імені міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю всіх із Днем міста. Бажаю вам міцного здоров’я, миру, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Божого вам благословення та нових звершень на благо рідного міста.

З Днем народження, дорогі лебединці, з Днем народження Тебе – рідне місто!

Зі святом, дорогі земляки!

 З повагою
Міський голова                                                                                                                       Анатолій Троян

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *