Благодійна акція: «Проти біди, проти війни, станьмо за наших героїв»

Коли йдеш затишними вуличками рідного міста і милуєшся красою садів, алей, парків, особливістю архітектури маленьких будиночків, радієш дитячому сміху, спілкуванню з друзями, тільки чоловіча постать у військовій формі з якимось особливим сумом в очах нагадує про біду.

  • Доброго Вам дня! Ви додому чи туда?
  • Туда…
  • Хай Вас Бог береже…

Дякуючи Богові в нашому місті мирно і ми маємо змогу спокійно працювати, виховувати дітей, відпочивати. Та не можна забувати, що на Сході України іде війна, і там наші земляки (рідні, знайомі) боронять незалежність України і наш з Вами спокій.

Тому низький уклін всім тим, хто відгукнувся на благодійну акцію «Проти біди, проти війни, станьмо за наших героїв», яку за підтримки міського відділу культури і туризму  (начальник Ірина Саєнко) ініціював та провів дитячий вокальний ансамбль «Феєрія» (керівник Олена Червяк).

Юні учасники ансамблю дали 8 тематичних концертів для жителів і гостей міста в приміщеннях МЦКД (м-н «Черемушки»), Лебединського медичного училища ім проф. М.І. Сітенка, школах міста та на центральній площі Лебедина, де 28 червня на святі молоді були підбиті підсумки акції та підраховані кошти, які зібрали небайдужі громадяни в скриньку допомоги. Ця сума склала 2582 грн. 57 коп.

Виходячи із можливостей, що продиктовані зібраною сумою та списком військовослужбовців, надана така допомога:

  1. Коваленку Михайлу Миколайовичу: 2 турнікети.
  2. Середі Андрію Федоровичу: бінокль, пітовідвідна та х/б камуфляжна футболки.
  3. Капустяну Дмитру Івановичу: пітовідвідна та  х/б камуфляжна футболки.
  4. Гайдамаці Сергію: пітовідвідна та х/б камуфляжна футболки.
  5. Нікітенку Андрію Олексійовичу: турнікети, пітовідвідна футболка.

Цим бійцям були відіслані посилки за рахунок організаторів.

  1. Зубко Валерію Григоровичу: пітовідвідна та х/б камуфляжна футболки.

Ця посилка була відправлена за допомогою волонтера Показанця Павла Володимировича.

  1. Касьяну Олександру Анатолійовичу: турнікет, протиосколочні окуляри, пітовідвідна футболка.

Олександр разом  із мамою приходив в МЦКД, де Ірина Саєнко і Олена Червяк вручили йому необхідні речі особисто.

В дитячому вокальному ансамблі «Феєрія» співає чудова вокаліста Лілія Приходько. Її тато, Роман Приходько, з перших днів АТО у лавах Національної Гвардії захищає територіальну цілісність нашої Держави. І хоча він відмовляється від допомоги, організатори акції вирішили закупити і відправити для нього і його побратимів партію кави і шоколаду.

Не можна не згадати про нашого земляка, лікаря – Володимира Миколайовича Усенка, якому, за допомогою волонтера Спічки Олександра Анатолійовича, було відправлено в шпиталь, де він служить, партію шкарпеток.

Підсумовуючи зроблене, з радістю в душі розумієш з таких добрих справ, що в тяжкі для України часи наруги і свавілля, весь український народ об’єднується в єдину велику силу, яку не здолати жодному ворогу!

Відділ культури та туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *