В Лебедині завершився призов на строкову військову службу

30 червня в Лебедині завершився призов на строкову військову службу. Заходи призову виконані в повному обсязі та у встановлені терміни. Призвані 10 жителів міста. Всі вони вже знаходяться у своїх військових частинах. Про це повідомив офіцер відділу комплектування Лебединсько-Леповодолинського ОМВК Станіслав Потапенко 27 липня ц.р. під час наради у міського голови Анатолія Трояна

Призов на строкову військову службу здійснювався на півтора року, а для тих, хто має вищу освіту – на рік. В ході наради було наголошено, що ці хлопці будуть служити лише у військових частинах по місцю їх постійної дислокації.

Загалом, за інформацією військомату з 01 квітня по 30 червня було викликано за повістками 364 призовника, із яких прибуло 265 осіб. 99 осіб не з’явилося. Із них: 15 були розшукані, а матеріали стосовно 83 осіб передані до правоохоронних органів.

На необхідності більш тіснішого контакту під час проведення призовної кампанії наголосив міський голова. Він, зокрема, підкреслив, що в місті Лебедині дуже багато молодих людей, які ухиляються від призову, начеб – то за станом здоров’я. Проте їм вистачає здоров’я щоночі гуляти в Mix-клубі та інших розважальних закладах.

Нагадаємо, що  відповідно до указу Президента строкову службу проходитимуть молоді чоловіки, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, і до 27 років

Наступний призов до війська буде восени.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *