КВІТЧЕЛ – квітка чеснот людини

Учні Лебединської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7  приєдналися до суспільного проекту «Будуємо культуру миру разом!», який започатковано Асоціацією практикуючих психологів Одеської області та присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Ідея проекту – створити квітку чеснот людини (КВІТЧЕЛ) як символ миру та об’єднання сім’ї. Гра “КВІТЧЕЛ”, що пройшла у навчальному закладі,  спрямована на психологічну підтримку дитини у перехідний період, об’єднання сім’ї та родини у прагненні миру.  Гасло гри:  Мир,  рід, родовід! 

Учні початкових класів складали квітку чеснот людини із дев’яти пелюсткок та називали їх якостями, які є кращими якостями людини, за їх дитячим  вибором, заповнювали  золотий центр, серцевину квітки (…доброта, повага, гідність, довіра, цілеспрямованість, співпраця, відповідальність, співчуття, вдячність…).

Любі друзі! Збирайте квіти Квітчел, спілкуйтеся, передавайте квітку миру у школі, серед товаришів, об’єднуйся із дітьми міста, країни у прагненні миру. Підтримуйте генофонд людяності своєї держави!

[layerslider id=”78″]

Лебединська СШ №7

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *