Лебединському ветерану вручили медаль за звільнення Білорусії

Житель нашого міста, ветеран війни Михайло Логвиненко, нагороджений ювілейною медаллю «70 років визволення Республіки Білорусь від німецько-фашистських загарбників». Почесну нагороду і посвідчення фронтовику вручили міський голова Анатолій Троян та начальник штабу Сумської паланки Міжнародної громадської організації «Козацтво запорізьке» Василь Северин.

Медаль заснована указом президента Білорусії і вручається не тільки місцевим жителям, але й іноземним громадянам, які брали участь у бойових діях за звільнення республіки в роки війни.

Михайло Іванович Логвиненко – військовий льотчик, воював з 1944 року у військових з’єднаннях першого Білоруського фронту. Брав участь у численних бойових операціях направлених на звільнення Білорусії, Польщі, Прибалтики. День Перемоги ветеран зустрів у Берліні.  Він нагороджений орденами «Вітчизняної війни II ступеня», «Червоної зірки», «Червоного прапору», медалями «За відвагу», «За звільнення Варшави», та багатьма іншими нагородами. У Лебедині ветеран проживає з 1923 року.

1387

1389

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *