Хай сонцю і квітам всміхаються діти

Низка цікавих та яскравих заходів для дітей провели працівники бібліотечних закладів до Дня захисту прав дітей.

Зокрема, на дитячому майданчику в парку «Молодіжний» бібліотекарі бібліотеки №1 провели вуличну акцію «Міняю кульку на віршик». Діти ставали в чергу, щоб розповісти  віршики, і отримати за це яскраві кульки. Під час акції малеча мала змогу переглянути і прочитати яскраві дитячі книжечки, а також, поділитися враженнями від прочитаного.

1374

1376

Для дітей, що відвідують студію естетичного виховання «Джерельце», та їхніх рідних відбулося свято – розвага  «Дітям світу – сонце й мир». Малюки були активними учасниками різноманітних конкурсів: «Ріпка», «Склади квітку», «Ковбойські перегони» та ін. Для присутніх звучали веселі пісні у виконанні Кабанової Віки, Барабаш Ольги, Кищика Володимира, а діти завзято виконала таночки «Веселка» та «Велике прання». Бібліотечний ляльковий театр «В гостях у казки» показав присутнім лялькову виставу  «Рукавичка».  Виступ юних акторів дуже сподобався глядачам. В нагороду вони отримали численні оплески і слова вдячності. В читальному залі бібліотеки №1 формлено виставку дитячих поробок «Прекрасне своїми руками».  Родзинкою виставки були вироби з орігамі, які представив учень 2 класу ЗОШ №3 Бендюг Богдан. Для присутніх він провів майстер клас по виготовленню паперових іграшок. З нагоди свята всі діти отримали солодощі і подарунки.

1379

1378

В бібліотеці №2 для користувачів молодшого шкільного віку пройшов ранок «Сьогодні свято всіх дітей». На початку програми дітей очікувала екскурсія по бібліотеці,  під час якої вони дізнались про правила користування бібліотекою, переглянули книжкові виставки. Захід продовжився вікториною по загадкам та різноманітними іграми, проведеними бібліотекарями.

На годину спілкування до Дня захисту дітей «Країна дитинства-країна веселкова» в міській бібліотеці №3 зібралися хлопчики та дівчатка села Куданівка. Вони переглянули дитячу літературу, взяли участь у вікторині, і жваво спілкувалися один з одним.

1377

1380

За матеріалами міських бібліотечних закладів

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *