Школа мистецтв святкувала випускний

Ось і промайнув ще один навчальний рік! Він був для випускників сповнений радощів, турбот у підготовці до екзаменів та суму, адже це той останній і неповторний випускний рік навчання!

30 травня в Лебединській дитячій школі мистецтв викладачі школи разом із директором Олександром Ковальчуком випустили у світ 11 випускників. Цього року – це маленький випуск, але кожен з учнів-випускників є творчою, багатою знаннями і вміннями у галузі музичного та художнього мистецтва особистістю. У цьому нечисельному випуску є учні, які приймали участь у конкурсах шкільного, міського та обласного рівня.

На урочистому врученні першого у житті випускників документа, що засвідчує закінчення позашкільного навчального закладу, разом із ними були присутні батьки та рідні, які щиро раділи за своїх дітей.

В цей святковий час директор О. Ковальчук також привітав кращих учнів школи та вручив їм грамоти за відмінне навчання та яскраві творчі здобутки. Урочистості були завершені невеличким концертом учнів музичного відділення та побажаннями випускникам щасливого та сповненого добром життя!

1357

1358

Лебединська школа мистецтв

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *