Свято останнього дзвоника в ЗОШ №5

29 травня ц.р. року в Лебединській ЗОШ №5 відбулося свято останнього дзвоника, що став дійсно останнім для 30 її випускників.

Свято останнього дзвоника у цій школі, як завжди було гамірне і багатолюдне. Гамірне, бо не в силі учні стримати емоції на порозі літніх канікул. А багатолюдне, бо зібрало воно на шкільному дворі не лише вчителів та вихованців, а й їхніх батьків, і ще чимало лебединців, що не байдужі до життя школи.

 Звуки Державного Гімну України сповістили про урочисте відкриття лінійки. З теплими словами привітань до усіх присутніх та випускників звернулася директор школи  Тетяна Нездіймишапка. Директор  відзначила успіхи та досягнення учнів і вчителів Лебединської ЗОШ №5 за 2014-2015 н.р., що мають визнання не тільки в нашому місті, а й в області.

Привітав дружню шкільну родину зі святом і міський голова Анатолій Троян. Звертартаючись до випускників він побажав їм знайти свою дорогу в житті, стати запорукою подальшої розбудови нашого міста та України.

Теплі привітання учасникам урочистостей висловив начальник відділу освіти Володимир Доценко.

Найкращих слів і наймудріших порад добирали одинадцятикласникам вчителі, гості, батьки. Чимало учнів школи одержали Похвальні грамоти, Листи та Подяки за успішне навчання, активну участь у громадському житті, спортивні та культурні досягнення, перемоги у олімпіадах, конкурсах та змаганнях. Не даремно міський голова у своєму вітанні наголосив, що ЗОШ №5 є одним з кращих навчальних закладів міста.

Свято показало, що цей  день дійсно  сповнений веселих посмішок друзів. Дружба і злагода об’єднала  усіх присутніх учнів,батьків, вчителів і гостей.

Хвилююче-урочистими були колективні привітання випускників та першокласників, вручення подарунків малятам. І, звичайно, останній шкільний вальс, на хвилях якого кружляли випускники, а на очах у вчителі та батьків з’явилися сльози.

І ось настала довгоочікувана хвилина, коли пролунав останній дзвінок, сповістивши про закінчення 2014-2015 навчального року.

1319

1320

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *