Мир не кров’ю, а дружбою і любов’ю повинні ми зберегти

Погодилися із цими словами і члени  євроклубу «Сузір’я дружби» (ЛСШ №7, координатори: Бігун С.К. та Стеблянко М.О.) та ініціювали проведення розширеного засідання євроклубів міста – школи миру «Нам потрібне мирне небо».

Ініціативу євроклубівців підтримав міський відділ освіти. Символічним стало проведення цього заходу напередодні свята Перемоги у війні 1939-1945 рр. Усі присутні стали активними учасниками засідання: підготували розповіді і презентації про регіони України, грали в гру «Склади прислів’я»  та утворили коло єднання і під час  фінальної пісні виклали слово «МИР».

Між собою всі члени євроклубів обмінялися фенічками (браслетами дружби), які є символом дружби і миру ще з часів індійських племен. На засіданні, яке відбувалося у актовій залі школи №7, учні старших, середніх та молодших класів представили музичні композиції – постановки «Світ без війни», «Діти сонця», « Україна – це ти», молодші учасники танцювального колективу «Веселка»(керівник Т.П.Литовченко) представили гумористичний танок «Варенички», а танцювального колективу «Шарм»(керівник Ю.С.Трикоз) –  танок у сучасних ритмах «Україна». З вокальними номерами виступали солісти Софія Бубон (ЛСШ №7) та Вадим Харов (ЗОШ №5), а також хор ЛСШ №7 (керівник Бубон О.М.)

Окрасою заходу стала виставка малюнків учнів початкових класів школи.

Розширене засідання та активна участь усіх у заході принесли багато позитивних емоцій і сподівання  дружби, співпраці між школами та євроклубами, адже із дружби, поваги та любові складається таке маленьке і в той же час таке величне слово «МИР».

1090

1091

1088

1092

Лебединська СШ №7

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *