Семінар – практикум учителів художньо-естетичного циклу

Днями в Лебединській СШ №7 відбувся цікавий захід – семінар-практикум методичного об`єднання художньо-естетичного «Соціо-ігрова педагогіка, як нова форма організації навчання через гру».

Учасники семінару розглянули теоретичні питання ролі гри в організації навчального та виховного процесу; ознайомилися з  методикою застосування ігрового підходу у навчальному процесі, розробили матеріали для практичного застосування гри та ігрових елементів на уроках музики, образотворчого мистецтва, художньої культури.

Педагоги міста відвідали урок – турнір знавців музики  «Урок весняний, підсумковий», який провела учитель Бубон О.М. На урок-узагальнення знань по темі “Форма” –  “Декоративний  натюрморт в техніці аплікація” запросила учасників семінару учитель образотворчого мистецтва Івахнова О.М. До мистецтва краси доторкнулися гості під час позакласного заходу з художньої культури “Краса врятує світ” під керівництвом Литвинчук Е.Г., Гаврилишиної Л.І. На завершення семінару учасники обмінялися думками щодо використаних форм і методів роботи та виробили методичні рекомендації з теми засідання.

Методист відділу освіти Наталія Вернидуб подякувала педагогам за роботу, висловила сподівання на активне впровадження соціо-ігрової педагогіки під час проведення уроків художньо-естетичного спрямування та подальшу співпрацю.

 0812

0818

[layerslider id=”48″]

Лебединська СШ №7

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *