ПОВІДОМЛЕННЯ

Відповідно до інформації Міністерства економічного розвитку і торгівлі України 16-17 квітня 2015 року у м. Києві за підтримки Кабінету Міністрів  України та при спільній роботі з Радою підприємців при Кабінеті Міністрів України, Американською торговою  палатою в Україні, Федерацією роботодавців в Україні, іншими державними та бізнес- організаціями Торгово-промислова палата України проводитиме Перший національний форум з підтримки експорту (далі Форум).

Метою Форуму є обговорення широкого кола питань, пов’язаних з  підтримкою та просуванням товарів і послуг вітчизняних підприємств – експортерів на іноземні ринки, насамперед у країни ЄС, подолання технічних  бар’єрів, проведення модернізації та  технічного переоснащення підприємств відповідно до стандартів ЄС, видача сертифікатів відповідності, ліцензування продукції, обговорення та визначення засад формування експортно-кредитного агентства, обговорення проблем малого та середнього бізнесу при здійсненні  експертно-імпортних операцій та залучення інвестицій в економіку України.

У рамках Форуму заплановано проведення презентації  економічного та  інвестиційного  потенціалу  регіонів України  «Нова Україна і світ».

Місце проведення:  м. Київ, вул. В.Житомирська, 33 , конгресно -виставковий  центр  Торгово-промислової  палати  України   Chamber Plaza.

Більш  детальна інформація  щодо проведення зазначеного заходу розміщена на веб-сайтах:  exportuaforum.cjm ,   satu.com.ua.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *