Мистецькі обрії дитячої творчості

Днями в Лебединській дитячій школі мистецтв відбувся концерт для учнів ЗОШ №1 та відкритий академічний концерт для батьків. Підготувала ці заходи чуйний і досвідчений викладач фортепіанного відділу Нінель Ярошенко, що вже більше 30 років прищеплює своїм учням любов до вічного мистецтва – музики.

На цьому надзвичайно ліричному концерті лунали мелодії не лише класичної, але і сучасної фортепіанної музики, обробки відомих пісень, хіти вокальної та інструментальної музики у викладенні для фортепіано.

Викладачі та учні, що були присутні на концерті, поринули у ностальгійну атмосферу, створену м’якими звуками, які наповнювали залу, проникаючи у серця слухачів.

 ****

21 березня 2015 р. в місті Суми пройшов обласний конкурс народної пісні «Чарівні джерела». Близько 80 солістів-виконавців та колективів прийняли участь у цьому конкурсі, що проходить у вищому училищі мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського.

Наше місто представляли учні Лебединської дитячої школи мистецтв – Єлизавета Зелінська та Вадим Харов (клас викладача Алли Балабан). Змагаючись у середній віковій категорії з кращими солістами Сумської області, вони показали високий рівень майстерності при виконанні українських народних пісень.

Результатом стала перемога Вадима Харова, який отримав диплом ІІ ступеня. Це вже не перша перемога талановитого учня на обласних конкурсах не тільки як вокаліста, але як і читця віршів.

0811

 Лебединська школа мистецтв

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *