Святковий концерт від учасників клубу «Надвечір’я»

В переддень свята 8 березня в актовій залі міського центру культури і дозвілля (м-н «Черемушки») відбувся вечір вшанування жінок – ветеранів праці, учасників любительського об’єднання «Надвечір’я», на яке завітали його постійні учасники – члени колективу, а також гості – солісти центру культури і дозвілля, учасники народної вокальної студії «Овація».

Захід, який був організований і проведений міським відділом культури і туризму (начальник Ірина Саєнко) за підтримки Лебединської міської ради (міський голова Анатолій Троян), був  присвячений відзначенню Міжнародного жіночого дня 8 березня.

В цей пам’ятний день зі сцени МЦКД лунали патріотичні і ліричні музичні листівки від Олени Демиденко, Світлани Набок, Ольги Пащенко, Валерія і Світлани Костиріних та вірші і пісні минулих років у виконанні учасників любительського об’єднання «Надвечір’я.

Родзинкою зустрічі стало привітання ювілярів – постійних учасників любительського об’єднання «Надвечір’я». Всіх жінок організатори заходу тепло привітали з наступаючим святом і подарували всім присутнім вітальні листівки і весняні букети квітів.

Кілька годин, що проходив захід, для його учасників промайнули зовсім непомітно, залишивши по собі лише найкращі спогади і відчуття від зустрічі з друзями, мистецтвом, музикою!

Відділ культури та туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *