Підсумки олімпіади – підведені

11 лютого 2015 року на базі міського методичного кабінету відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи за участю начальника відділу освіти Володимира Доценка. Одним з актуальних питань, які розглядалися на засіданні, було питання результативності участі учнів міста у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін.

Цього року команда нашого міста виборола 10 призових місць, серед них – чотири других та шість третіх. Учні стали кращими з математики, хімії, біології, зарубіжної літератури, а з історії та української мови та літератури показали майже стовідсотковий командний результат. Як і в минулому році учень 8 класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7 Вадим Ліщина виконував випереджальні завдання за 9 клас і здобув третє місце з біології. Учениця 10 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Ольга Снагощенко стала переможцем олімпіад з української мови (друге місце) та історії (третє місце).

Перелік предметів, з яких було проведено олімпіади у 2015 році зменшено – не проводилися олімпіади з правознавства, трудового навчання, психології і педагогіки, фізичної культури, в яких учні шкіл міста у минулому навчальному році здобули шість перемог. Проте, вчителям, які викладають ці предмети, не слід полишати роботу з обдарованими учнями – зменшення переліку предметів є тимчасове. За підсумками наради були ухвалені конструктивні рішення, які сприятимуть активізації діяльності закладів щодо пошуку та підтримки обдарованих учнів, створенню умов щодо всебічного розвитку особистості дитини.


Відділ освіти

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *