Працювала опікунська рада

Цього тижня під головуванням керуючого справами виконавчого комітету Олени Кірєєвої відбулося чергове засідання опікунської ради.

На засіданні органу опіки і піклування були розглянуті матеріали що­до доцільності визнання недієздатними 10 жителів міста та встановлення над ними опіки. Опікунською радою також розглянуті матеріали про виконання опікунами своїх обов’язків стосовно підопічних.

Зокрема, за результатами перевірки встановлено, що опікуни належним чином виконують свої обов’язки, їхні підопічні є доглянутими та отримують необхідну допо­могу від своїх опікунів.

Опікунська рада вико­навчого комітету міської ра­ди створена з метою вирішення питання встанов­лення опіки і піклування над повнолітніми особами, які за станом здоров’я не можуть самостійно себе обслугову­вати.

До складу опікунської ради входять представни­ки управління праці та соціального захисту на­селення, органів охорони здоров’я, органів внутрішніх справ, громадськості, депутати міської ради та юрист ви­конкому міської ради.

Повноваженнями опікунської ради є попередній розгляд та підготовка рішень виконавчого комітету.


Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *