Першими в Лебедині у 2015 році народилися Марія та Софія Прокопенки

Продовжуючи гарну традицію, яка в Лебедині існує вже багато років, міський голова Анатолій Троян привітав батьків перших дітей 2015 року. Цього року ними стали дівчатка Марія і Софія, що народилися ще 3 січня 2015 року у родині Олексія та Альони Прокопенків.

Міський голова щиро привітав батьків із важливою, світлою і радісною подією у їхньому житті, побажав їм та їх діточкам міцного здоров’я й усіляких гараздів. Відзначивши, що немає більшої радості, ніж народження дитини. Це хвилюючий момент для батьків, це радість для всього міста.

0431

Окрім теплих слів вітань батьки новонароджених отримали в подарунок від міського голови найнеобхідніші речі по догляду за дітьми та щиро подякували керівництву міста за турботу. Разом з подарунками Олексій та Альона Прокопенки отримали й Сертифікат про народження перших дітей 2015 року в м. Лебедині.

Слід відзначити, що з кожним роком в м. Лебедині народжується все більше дітей. Так, за інформацією міського відділу реєстрації актів цивільного стану, у 2014 році в місті народилося 255 дітей. Найчастіше новонароджених називали Поліна, Кіра, Вікторія, Марія, Єлизавета, Софія, Анна, Владислав, Дмитро, Богдан, Тимур, Артем, Олександр, Максим, Даніїл, Іван.


Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *