У Лебедині обговорили питання часткової мобілізації

Організація проведення заходів четвертої хвилі мобілізації людських та транспортних ресурсів на території міста стала предметом обговорення на нараді міського голови Анатолія Трояна із керівниками промислових підприємств та організацій міста за участі військового комісара Юрія Онопка.

Питання першого етапу часткової мобілізації у 2015-му році є чи найбільш хвилююче та обговорюване серед громадськості Лебедина. За словами військового комісара, перша хвиля мобілізації цьогоріч стартує 28 січня і триватиме до середини лютого 2015 року.

0332

Виступаючи перед присутніми, міський голова Анатолій Троян звернув увагу присутніх на існуючі проблеми доставки лебединців до військових частин для проходження військової служби. Зокрема, вже 28 січня перша група із 11 осіб відбуває з міста Лебедина. Протягом наступного тижня ще більше 50 осіб потрібно буде направити до різних військових частин України.

За підрахунками військомату, тільки на найближчий час необхідно 420 л дизельного палива та 350 л газу. Тож міський голова звернувся до керівників та всіх небайдужих за допомогою. Він також повідомив, що в місті триває збір коштів на тепловізор для однієї з артилерійських батарей в зоні АТО, де командиром є наш земляк.

«Лебединці вже неодноразово робили майже неможливе для наших хлопців на передовій. Але такого виклику у нас ще не було…, – каже міський голова. – Наші хлопці дуже просять тепловізор. Це їхні очі, життя і безпека. Особливо вночі. Сума дуже велика – більше 60 тисяч гривень. АЛЕ кожна людина може пожертвувати 1-2 гривні, якщо порахувати всіх лебединців це вже десятки тисяч! І я ВІРЮ, що ми зможемо це зробити для наших хлопців».

0331

Для збору коштів батьком командира батареї Сергієм Курило відкрито спеціальний рахунок для збору коштів. Реквізити для підприємств, установ і організацій: розрахунковий рахунок ПП Курила С.І. у Лебединській філії відділення Ощадбанку, України №260083103179, МФО 337568, код 2391504557.

Гроші також можна перераховувати на розрахункову картку ПриватБанку 4405885824220948, одержувач Курило Сергій Іванович.

Пам’ятаймо! Наша допомога бійцям дуже потрібна вже сьогодні.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *