Комісія призначила допомогу 6 лебединським сім’ям

Цього тижня в Лебедині ще 4 мешканцям призначили субсидії. Відповідне рішення прийняла комісія з питань надання житлових субсидій та призначення державної соціальної допомоги, яку очолює заступник міського голови Василь Каща. Також комісія розглянула 2 звернення про призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, що були задоволені.

Начальник управління праці і соціального захисту населення Олександр Лимар пояснює, що соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям та субсидії надаються всім найбільш незахищеним, малозабезпеченим громадянам. Їх потенційними одержувачами є пенсіонери, безробітні, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, працюючі громадяни, які отримують мінімальну заробітну плату тощо.

Однак є й винятки. Не можуть претендувати на допомогу держави в оплаті комунальних послуг власники двох і більше квартир; більше ніж одного автомобіля; громадяни, що мають неповний дохід, тощо.

Разом з тим, у кожній родині можуть виникнути сімейні обставини, при яких отримання субсидії чи іншого виду соціальної допомоги вкрай необхідне.


Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *