Комунальні служби активно прибирають місто від снігу

27 січня до зачистки міста від снігу залучена вся можлива техніка та коммунальники, повідомляє міське управління ЖКГ. Практично цілу ніч лебединські комунальники розчищали вулиці міста від снігу, а також посипали дороги піском та спеціальними сумішями.

До роботи була залучена вся можлива техніка. Однак, інтенсивність снігопаду не дозволила ефективно розчищати основні дороги. Ускладнюють також роботи припарковані автомобілі.

29 працівників-комунальників, які були залучені до прибирання снігу, зробили все можливе для розчищення міста. Однак, логічно, що така мала кількість працівників не в змозі ефективно покрити все місто. Окреме питання – прибудинкові території, які можуть зачищатись за ініціативи місцевих жителів.

Тож Лебединський міськвиконком просить керівників підприємств вжити заходи щодо очищення від снігу закріплених вулиць, а підприємців та жителів багатоповерхівок, за можливості, прочистити собі прибудинкові території та доріжки. У міськвиконкомі вдячні тим містянам, а їх велика кількість, які відгукнулися на заклик самостійно розчистити прибудинкові території.


Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *