З фестивалю – з перемогою

Днями у місті Львові завершився Міжнародний конкурс-фестиваль дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «Music start». Найкращі вокалісти з України та світу зустрілися на ньому, щоб випробувати свої сили, змагаючись не лише за призові місця, але і за визнання публіки.

В наймолодшій віковій категорії вокалістів прийняла участь учениця першого класу вокального відділу Лебединської дитячої школи мистецтв Степанова Олеся (клас викладача Алли Балабан, концертмейстер Олег Балабан). Вона стала дипломантом цього конкурсу, отримавши одні з найвищих балів від вельмишановного міжнародного журі на чолі з народним артистом України, заслуженим діячем мистецтв України, міністром культури і туризму України у 2007-2010 роках – Василем Вовкуном.

Досвід, що набула наша маленька лебединська зірка, виступаючи на великій сучасній сцені європейського рівня, важко переоцінити. Адже підчас конкурсних днів на цій стені поряд з конкурсантами виступали також такі запрошені зірки, як представник Грузії на Євробаченні в 2015 році – Шмагі Тагіашвілі, представниця на Євробаченні від Литви в 2014 році – Вілія Матачюнайте та багато інших європейських та українських зірок.

Сьогодні це лише початок великого творчого шляху маленької виконавиці, а вже завтра, можливо, про неї вже буде знати не лише наше місто, а і вся Україна, весь світ.

Лебединська школа мистецтв

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *