В Лебедині буде обмежено роботу вуличного освітлення

Відповідно до статті 23 Закону України «Про електроенергетику», згідно вимог «Інструкції про складання й застосування графіків обмежень і аварійних відключень споживачів, а також застосування протиаварійних систем зниження електроспоживання», затвердженою наказом Міненерговугілля № 142 від 12.02.2014, на виконання рекомендацій філії «Лебединський РЕМ» ПАТ «Сумиобленерго» та з метою запобігання порушення роботи об’єднаної енергетичної системи України, виходячи із ситуації, що склалася в енергопостачанні Сумської області, в умовах дефіциту палива, 11 грудня 2014 року в міськвиконкомі прийнято рішення про обмеження роботи вуличного освітлення.


Зокрема, вже з 11 грудня ц.р. змінюється графік роботи вуличного освітлення. Відтепер освітлення працюватиме лише з 17.00 до 18.00.

Міськвиконком просить лебединців з розумінням поставитися до ситуації з обмеженням роботи вуличного освітлення. Це вимушений крок, який дозволить не тільки економити кошти та енергоносії, а й попередити вимикання світла в оселях городян.

Міськвиконком також сподівається, що найближчим часом енергосистема держави буде збалансована, і на вулиці Лебедина повернеться вуличне освітлення.

Міськвиконком

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *