Яскраві вогники новорічних свят

Днями в Сумах відбувся новорічний бал кращих учнів області, де наше місто представляли учасники хореографічного колективу «Веселка». Феєрія краси, вишуканості та елегантності була присутня у всьому, починаючи з організації свята і золотим ланцюжком дійшовши до вбрання учасників  церемонії.

Полонез, мазурка, полька, кадриль із динамічною легкістю та віртуозно були представлені виконавцями із різних куточків Сумщини. Вихованці «Веселки» демонстрували чарівний «Фігурний вальс» під музику Людовіка IV, отримавши після виступу шквал бурхливих оплесків. Майстер класи із історико-побутових танців, ігри та конкурси ще довго згадували всі присутні Венеціанського балу,а в конкурсі на звання кращої пари перемогу здобули Марина Бойко та Євгеній Федорченко.

[layerslider id=”21″]

****

23 грудня 2014 року в м. Сумах проходив фестиваль  кращих колективів області «Різдв’яний передзвін». Вже неодноразово успішно представляє свою майстерність на цьому фестивалі хореографічний колектив «Веселка» міського центру позашкільної освіти. Вихованці колективу  віртуозно виконали композицію «Новорічний флеш» (солістка Карина Резніченко), та були нагороджені бурхливими оплесками і подарунками від Діда Мороза.

[layerslider id=”22″]

****

Вже декілька років поспіль працівники  міського відділу  культури  і туризму (начальник Ірина Саєнко), організовують для молодших вихованців хореографічного колективу «Веселка» справжнє свято. То ж і цього року діти із  задоволенням очікували на сюрпризи, яких, до речі, було досить багато.

 Це і казкові герої з Дідом Морозом та Снігуронькою, і веселі ігри та розваги, а саме головне смачні подарунки. Довго лунали оплески казковим героям та не вщухав веселий сміх дітлахів. Свято вдалося на славу.

Батьки вихованців молодших груп хореографічного колективу «Веселка» висловлюють щиру подяку відділу культури і туризму за неприховану, щиру радість своїх дітей.

[layerslider id=”23″]

Тетяна Литовченко

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *