Зустріч поколінь

Ювілейний – тридцять п’ятий волейбольний турнір «Зустріч поколінь» відбувся 25 грудня ц.р. в м. Лебедині. Започаткував цей турнір у 1981-му році ветеран праці і спорту, колишній директор вищого професійного училища лісового господарства Володимир Тимошенко.

На базі міської школи №6 цього року зустрілися 5 команд з м. Лебедина та сіл Лебединського району. Змагання проходили за коловою системою.

Урочисто відкрив турнір депутат Сумської обласної ради та голова президії федерації волейболу Сумської області Сергій Грицай. Вітаючи учасників та гостей він відзначив, що подібні змагання – чудовий шанс для молоді самовизначитися та власним прикладом пропагувати здоровий спосіб життя. Також Сергій Грицай представив новий перехідний кубок, який з 2014 року будуть отримувати переможці.

Привітав учасників і побажав їм перемоги міський голова Анатолій Троян, а також інші почесні гості. Серед них: представники районної влади, колишній і нинішній керівники ВПУ лісового господарства Володимир Тимошенко та директор ЗОШ №6 Валентина Верхова.

Після жеребкування, судді дали сигнал до початку змагань. Важко передати весь запал боротьби, що точився у залі. Перемоги жадали всі, і здаватися ніхто не збирався. Приємно було спостерігати за спортивним азартом гравців, який подарував вболівальникам не аби які емоції.

Слід відзначити, що практично кожен поєдинок біля сітки проходив у гострій боротьбі, ніхто нікому не хотів поступатися. Яскраво продемонструвала свою майстерність команда Лебединського педагогічного училища ім. А.С. Макаренка, що перемогла у турнірі. Друге місце здобула команда з села Катеринівка, а третє – у команди з села Червлене Лебединського району.

Вручаючи кубок, медалі та подарунки переможцям і учасникам турніру, Володимир Тимошенко висловив сподівання, що прихильників волейболу в м. Лебедині щороку буде зростати.

[layerslider id=”20″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *