Проводиться набір представників бізнесу на освітній проект

З 27 березня по 17 квітня 2024 року Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» у співпраці з маркетплейсом Prom.ua та платіжним сервісом RozetkaРау проводить набір представників мікро, малого та середнього бізнесу на освітній проект «Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн». Страт навчання заплановано на 18 квітня 2024 року.

Під час 10 вебінарів експерти з маркетплейсу Prom.ua та платіжного сервісу RozetkaРау поділяться експертизою у сфері електронної комерції: що необхідно, щоб стати підприємцем онлайн, як знайти постачальників для свого бізнесу, як правильно вибрати канали збуту, як працювати з асортиментом товарів, як приймати оплату онлайн, що підприємцю потрібно знати про фіскалізацію, як працювати з покупцем, щоб він став постійним клієнтом, інструменти, які спрощують життя підприємцю.

До участі запрошуються представники мікро, малого та середнього бізнесу, а також ті, хто тільки планує власну справу. Проект буде корисний для крафтових локальних виробників, майстрів, що виробляють власну продукцію тощо, та хочуть продавати її онлайн на всі регіони країни.

З детальним описом проекту, умовами участі, термінами реалізації та реєстрацією учасників можна ознайомитися за посиланням — https://business.diia.gov.ua/10-steps-to-online-sales.

Контактною особою від Установи для подальшої комунікації призначено Коломієць Вікторію, консультантку відділу освіти та підтримки малого та середнього підприємництва, електронна адреса: vkolomiiets@еро.огg.uа. У зв’язку з цим просимо проінформувати суб’єктів господарювання щодо участі у даному заходу та розмістити вищевказану інформацію на офіційних веб-ресурсах.

Поділитися