Можливо саме твоя ідея здатна зробити нашу громаду кращою та безпечнішою!

УВАГА! Шановні мешканці громади!

В рамках реалізації проєкту «Підтримка стабілізації та  відновлення постраждалих від війни громад (прифронтових зон, районів, в які повертаються і які приймають ВПО)», який впроваджується UNDP в Україні за фінансової підтримки Уряду Королівства Нідерландів, в нашій громаді оголошено про розробку міні-ініціатив, кращі з яких отримають фінансову підтримку!

А тепер про деталі та умови

ХТО: авторами міні-проєктів можуть бути члени Робочої групи та інші мешканці громади; зареєстровані  громадські організації, так і ініціативні групи громадян без статусу юридичної особи та офіційної реєстрації. Особлива увага приділятиметься ініціативам, авторами яких є ветеранські спільноти та члени їх родин.

ПРІОРИТЕТИ: міні-проєкти повинні бути спрямовані на сприяння вирішенню питань громадської безпеки, формування соціальної згуртованості, створення умов для реінтеграції ветеранів та ветеранок та членів їх родин, ВПО та інших вразливих категорій, залучення мешканців, особливо з числа молоді, до процесів відновлення та формування життя громади, підвищення доступу до правосуддя.

ПЕРЕВАГА: перевагу матимуть ті міні-проєкти, які демонструватимуть свою сталість та життєздатність завдяки партнерству між державними та комунальними структурами та громадським сектором, а також залучатимуть інші матеріальні та нематеріальні ресурси.

ЯК ПОДАВАТИ: щоб подати міні-проєкт, необхідно до 05.05.2024 заповнити аплікаційну форму та форму бюджету, та за наявності додати листи підтримки, резюме та інші документи, що підтверджують спроможність та наміри авторів проєкту.

КОШТИ: фінансову підтримку у розмірі 3000-5000$ отримають 2-3 міні-проєкти. Кошти можуть бути спрямовані ЛИШЕ на придбання ТОВАРІВ. При цьому рекомендовано в рамках фінансової підтримки від UNDP передбачати придбання 1-3 одиниць товару більш високої вартості, аніж великої кількості малоцінних товарів. Але придбання кожного запропонованого товару повинно мати аргументацію та відповідати цілям проєкту. Фінансування відбуватиметься шляхом придбання та передачі відповідного товару на баланс громадської організації чи відповідної установи/організації.

ПРИЙНЯТТЯ РІШЕННЯ: під час засідання Робочої групи з питань громадської безпеки та соціальної згуртованості/відновлення відбудеться презентація та публічне обговорення міні-проєктів. Рішення щодо підтримки того чи іншого міні-проєкту прийматимуть члени Робочої групи шляхом рейтингового голосування.

КУДИ ПОДАВАТИ: міні-проєкти просимо подавати до 05.05.2024 включно на електронну адресу: info26@dszn.sm.gov.ua.

Аплікаційна форма та бюджет для міні проектів додається

Ми переконані, що ви маєте велику кількість гарних ідей, реалізація яких сприятиме розвитку нашої громади. 

А щоб ваші ідеї трансформувалися в якісну проєктну заявку та мали більше можливостей отримати фінансову підтримку, від різних донорів, запрошуємо на тренінг з проєктного менеджменту, що відбудеться: 1-2 травня 2024 року з 9.30 до 17.30 щодня.

Участь у тренінгу є безкоштовною. Місце проведення буде передбачати наявність укриття для того, щоб у разі повітряної тривоги учасники могли перейти в безпечне місце та продовжити тренінг.

Кількість учасників обмежена, тому поспішайте заповнити цю реєстраційну форму

Заявки на участь приймаються до 16.00 год. 12.04.2024. 

За результатами опрацювання анкет відібраним учасникам буде повідомлено письмово чи електронною поштою з наданням детальної інформації про час, місце та програму тренінгу.

За додатковою інформацією чи роз’ясненнями звертатися до: управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради за адресою м. Лебедин, вул. Сумська, 12, каб. 10, тел. (05445)2-14-92.

Поділитися