Відбулося засідання конкурсної комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності

У виконавчому комітеті Лебединської міської ради під головуванням першого заступника Ольги Зікєєвої відбулося засідання конкурсної комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності, несільськогосподарського призначення, розташованих в межах населених пунктів Лебединської міської територіальної громади, що не підлягають продажу на конкурентних засадах.

В установлений термін до конкурсної комісії надійшло два конверти з пропозиціями. За результатами засідання конкурсної комісії визначений суб’єкт господарювання, що переміг. Роботи щодо проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності будуть розпочаті та виконані у зазначені терміни.

Нагадаємо, що підставою для проведення засідання Комісії було оприлюднення 19 березня 2024 року на офіційному сайті Лебединської міської ради оголошення про проведення вищезазначеного конкурсу.

Поділитися