До уваги громадських та благодійних організацій!

Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP) в Україні оголошується конкурс «Покращення доступності правосуддя для ветеранів і членів їх сімей на території Сумської області».

ІНФОРМАЦІЯ ПРО UNDP В УКРАЇНІ

В Україні Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP) працює у п’яти програмних сферах підтримки: посилення потенціалу Уряду України в реагуванні на кризи та їх подоланні; безперервне надання державних послуг; надання термінової допомоги з відновлення та відбудови; життєзабезпечення та підтримка приватного сектору; громадянське суспільство та підтримка соціальної структури. Основне завдання UNDP полягає в тому, щоб якомога повніше зберегти здобутки розвитку та якнайшвидше повернути Україну на шлях досягнення Цілей сталого розвитку (ЦСР).

11 квітня 2022 року UNDP розпочала свою Програму з підвищення стійкості та відновлення в Україні, щоби мати можливість негайно реагувати на гуманітарні проблеми та виклики, які виникають у сфері розвитку. Загальна мета полягає у збереженні здобутків розвитку в Україні, пом’якшенні негативних кризових наслідків, які виникають у сферах управління та надання послуг, впровадженні заходів для відновлення вже на етапі надання гуманітарної допомоги, сприянні швидкому поверненню до розвитку та прискорення процесів для національного досягнення ЦСР.

Фінансування грантів буде надано в межах проєкту «Підтримка стабілізації та відновлення постраждалих від війни громад (прифронтових зон, районів, в які повертаються і які приймають ВПО)» за підтримки Уряду Королівства Нідерландів.

ВИМОГИ ДО УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ ТА ТЕРИТОРІЇ РЕАЛІЗАЦІЇ КОНКУРСУ

Громадські або благодійні організації, що подаватимуть проєктні пропозиції за цим конкурсом, мають відповідати таким обов’язковим вимогам:

  • бути офіційно зареєстрованими зі статусом юридичної особи на території України;
  • мати статус неприбуткової або благодійної організації (коди неприбутковості 0032, 0034, 0036, 0038, 0039 або 0048);
  • мати досвід роботи від двох років відповідно до тематики конкурсу (у сфері роботи з ветеранами, надання правової допомоги тощо);
  • мати підтверджений досвід впровадження щонайменше двох проєктів та звітування за ними;
  • продемонструвати спроможність здійснювати діяльність у визначеному регіоні за поточної ситуації;
  • мати відповідних фахівців та персонал проєкту для його реалізації (керівник проєкту, фінансовий спеціаліст/бухгалтер та інші фахівців відповідно до потреб проєкту). У випадку, якщо залучення фахівців передбачається лише за умови підтримки проєктної пропозиції, описова заявка має містити ключові вимоги, що висуватимуться до кожного з фахівців, передбаченого проєктом (профільна освіта, досвід роботи, тощо);

Досвід співпраці з міжнародними організаціями є додатковою перевагою.

Більше про умови конкурсу за посиланням https://www.undp.org/uk/ukraine/news/undp-oholoshuye-hrant-na-pokrashchennya-dostupnosti-pravosuddya-dlya-veteraniv-i-chleniv-yikh-simey-u-sumskiy-oblasti?fbclid=IwAR1mqp9YXq6z6p51dAkzEf7jSZwxyHXY6UHjFXFxHZmE_c2q-IhsHt0nNeU

Поділитися