Зустріч Представництва ГО «Спортивний клуб інвалідів «ФЕНІКС»

Після довгої зимової перерви зібралися у родинній вітальні наші «феніксівці». Радо відкрила для них свої двері центральна міська бібліотека, привітали учасників Представництва на Лебединщині ГО «Спортивний клуб інвалідів «ФЕНІКС» директор книгозбірні Тетяна Ольховик, бібліотечний куратор клубу Любов Авруцька та увесь трудовий колектив. Символічно, що зустріч відбулася у перший день весни, адже це – пробудження, «відродження» для подальшої діяльності та спортивних досягнень, для посильної допомоги нашим воїнам.

Свою першу весняну зустріч «Зігрій теплом воїна-захисника» вони приурочили вдячності українським військовим, нашій армії та відразу розпочали з роботи: вирішили виготовити вітальні весняні листівки-ангелочки для захисників. Це була цікава спільна робота, працювали і «феніксівці», і запрошені гості. Панувала атмосфера допитливості та захоплення. Майстер-клас із виготовлення та оформлення листівок дали «вчителі краси» – керівники гуртків Лебединського ЦПО Вікторія Куриленко та Алла Вечерка.

Врешті робота закінчена, побажання нашим воїнам написані та разом із подарунками, які зібрали учасники зустрічі, передані настоятелю Вознесенського храму отцю Роману. Він як волонтер готується до наступної поїздки до наших воїнів та збирає передачки для них: і ті, які заготувала церковна спільнота, і ті, що приносять до церкви віряни та учні шкіл. Ось і «феніксівці» приєдналися. Отець Роман подякував за їхній внесок у волонтерську працю та розповів про відвідини воїнів 118 бригади на передових позиціях, про спілкування з ними та їхню віру в нашу Перемогу.

А далі була чайно-кавова церемонія під супровід творчих виступів ведучих клубних зустрічей здобувачів освіти ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 десятикласниць Анжели Мумінджанової та Дар’ї Кіріченко. Вітання з весною, вірші та пісні додали гарного настрою. Та все ж, як відзначили «феніксівці», цікавою та пізнавальною була гра, де слід було застосувати ерудицію та знання, згадати дитячі навички у розгадуванні загадок.

Слід відзначити, що першу весняну зустріч підтримали депутати Лебединської міської ради Іван Минюк та Наталія Логвиненко, депутатка Сумської районної ради Анна Богомаз, керівник ПП «Контакт» Сергій Лук’яненко, які відгукнулися на спілкування з учасниками клубу та виступили спонсорами, як творчими, так і матеріальними. А далі були спогади, розмови. Керівник Представництва Тетяна Чуйко нагадала присутнім про їхню спільну діяльність, разом вирішили провести наступне засідання, де вони підведуть підсумки роботи протягом останнього періоду, поділяться планами на майбутнє.

Тож до нових зустрічей, «Феніксе»! Сподіваємося на нові досягнення та перемоги, активну участь у допомозі нашим Збройним Силам, творчі зустрічі та плідну діяльність.

Текст та фото надано Оленою БОНДАРЄВОЮ

Поділитися