Сьогодні розпочинається онлайн – фестиваль «Дитячі таланти Лебединщини – 2024»

Уже стало доброю традицією проводити на території нашої Лебединської міської територіальної громади онлайн-фестиваль «Дитячі таланти Лебединщини». Метою фестивалю є відродження і популяризація цінностей багатодітної української родини, створення умов для всебічного розвитку дітей, збереження національних, родинних, культурних традицій, історичної спадщини, виховання морально-патріотичних цінностей сім’ї та залучення органів місцевого самоврядування, громадськості до проблем багатодітної родини та родини з числа внутрішньо переміщених осіб.

Сім’я – це колодязь, з якого черпаються цінності для майбутнього дорослого життя. Саме в сім’ї наші діточки вчаться відповідальності, поваги, любові, патріотизму, співчуття , щирості… Сім’я – основа основ: придивись – і побачиш у ній всі кольори веселки. Прислухайся – і почуєш прекрасну музику, повір – і відкриється диво! Сім’я – це основа усього суспільства. Це – колиска загальнолюдських цінностей, культури, історичної спадкоємності поколінь. З сім’ї починається життя людини. Сім’я – це джерело любові, поваги, розуміння, те, на чому базується цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Сім’я – це осередок любові та щастя. Сім’я починається з народження дітей і найголовнішою у сімейному житті є любов.

І та порція любові, яку маленька дитина отримає у сім’ї, служитиме фундаментом для її щастя. І дорослішаючи саме на цьому фундаменті, вона буде з такою любов’ю вибудовувати свої відносини з людьми і з навколишнім світом. Ось чому ми повинні намагатися читати вірші, співати пісні про нашу українську сім’ю, щоб вони ще раз відчули нашу єдність, підтримку і любов. Усвідомили, наскільки міцні зв’язують нас всіх узи.

Дякуємо Збройним силам України, захисникам і захисницям за можливість сьогодні проводити для наших дітей онлайн-фестиваль, у якому вони мають змогу розкрити свій творчий потенціал.

Тож стартуємо!!!

Фестиваль розпочинаємо з робіт дітей у номінаціях:

Патріотична пісня: Цикало Софія

Художнє, авторське виконання та оригінальний жанр: Кондрашина Олена

Декоративно-прикладне мистецтво: Іванова Катерина, Валюх Владислав, Перцов Олександр.

Поділитися