Віртуальна виставка українських експортерів «Ukraine Exports 2024»

Посольство України в Кувейті запрошує експортоорієнтовані підприємства та ділові асоціації України безкоштовно представити власний віртуальний стенд на онлайн виставці українських компаній під назвою «Ukraine Exports 2024», цільовою аудиторією якої будуть бізнесові кола Кувейту, держав Затоки (GCC) та Близького Сходу.

Online-виставка UKRAINE EXPORTS 2024:

Дата: 04.03.2024 – 09.06.2024

Місце: ОНЛАЙН на платформі https://atexpo.online/39/

Сфери діяльності: експортери продуктів харчування, солодощів, сільгосподарської продукції, промислових товарів, обладнання, хімічних виробів, будівельних матеріалів, медикаментів, меблів, одягу, ІТ та інновацій, інвестиційні можливості тощо.

Протягом 04-07.03.2024 р. доцільна присутність на виставці онлайн англомовних представників компаній для переписки у лайв-чаті. Віртуальна виставка буде активна до 09.06.2024, тому надалі варто перевіряти сторінку заходу (https://atexpo.online/39/) та власний кабінет стендів 1 раз на тиждень на предмет нових запитів від відвідувачів.

Для безкоштовної резервації віртуального стенду потрібно зареєструватися на платформі Nazovni https://nazovni.online/  з коментарем щодо бажання взяти участь у віртуальній виставці «UKRAINE EXPORTS 2024». Після перевірки заявки електронною поштою буде надіслано лінк для налаштування стенду.

Від компаній потрібно оформити свій віртуальний стенд (англійською мовою) і протягом заходу переглядати кабінет свого стенду та сторінку заходу на предмет відвідувачів і залишених заявок. При цьому експонентам необхідно врахувати законодавство арабських держав Затоки, зокрема, у контексті вимог до сертифікації Халяль, тощо.

Публікація стенду безкоштовна за допомогою промокоду, який буде надсилатися організаторами після валідації стенду.

Під час віртуальної виставки відвідувачі зможуть надсилати експонентам повідомлення у лайв-чаті, обмінюватися візитівками, переглядати відео, банери та презентації, які експонент розмістив на своєму віртуальному стенді. У кабінеті експонента буде доступна статистика відвідування стенду, перелік відвідувачів з контактною інформацією для подальшого спілкування. Кожен експонент може просувати свій стенд у соцмережах та запрошувати відвідувачів на власний стенд за прямим посиланням.

Детальніша відео-презентація функціоналу платформи для віртуальних виставок: https://www.youtube.com/watch?v=h4Z1Bo3NSpE

Поділитися