У громаді відбулись змагання з футзалу у рамках ІІ регіонального етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

З метою реалізації ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України, популяризації видів спорту, збільшення рухової активності учнів, формування збірних команд Лебединської міської територіальної громади для участі у ІІІ (зональному) етапі Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» 14 та 15 лютого 2024 року на базі Лебединських ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 5 та № 7 проведено змагання з футзалу у рамках ІІ регіонального етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» між закладами загальної середньої освіти Лебединської міської територіальної громади.

Участь у змаганнях взяли здобувачі освіти Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 7, № 3, № 5, № 4, № 1, № 6, Ворожбянський та Будильський ЗЗСО І-ІІІ ступенів у віковій категорії 2012-2013 років народження (відповідно до регламенту проведення змагань).

Урочисту частину змагань було розпочато хвилиною мовчання з метою вшанування захисників, загиблих у російсько-українській війні. Також з вітальними словами до присутніх звернувся заступник начальника Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради Костянтин ЗАБУГА.

Змагання відбувалися за змішаною системою. Після проведення відбіркових турів по підгрупам до фіналу вийшли команди ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 7 та № 5, за бронзу боролися ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 6 та № 1.

За результатами змагань І місце виборола команда Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 7, ІІ місце команда Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5, ІІІ місце команда Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1.

У ІІІ (районному) етапі Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу отримав право брати участь Лебединський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №7.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів у спортивних змаганнях!

Поділитися