Гуманітарна допомога: Управління праці та соціального захисту населення інформує про відсутність допомоги у громаді

До  уваги  мешканців  Лебединської  міської територіальної громади!

Протягом останнього часу спостерігається значне збільшення кількості звернень громадян  щодо  надання гуманітарної допомоги на Урядову «гарячу лінію». Такі звернення  набрали масового характеру та продовжують надходити і надалі. Всі  звернення пересилаються органам місцевого самоврядування для розгляду та надання відповіді.

Враховуючи ситуацію, що склалася, інформуємо, що у рамках співпраці з благодійними організаціями та фондами час від часу протягом року до Лебединської міської територіальної громади надходила цільова гуманітарна допомога. Вона розподілялася серед певних пільгових категорій населення, визначених благодійниками, а її видача і умови отримання анонсувалися на інформаційних ресурсах.

На даний час гуманітарна допомога у Лебединській міській територіальній громаді відсутня.

Сьогодні кожна людина, стикається з проявами інформаційної війни і конче необхідно навчитися відрізняти правдиву інформацію від неправдивої та  вміти  уберегти себе від чужих інформаційних впливів.

Не зважайте на фейкові вкидання інформації, уважно аналізуйте пропозиції, що вам надходять, адже мета інформаційної війни, яку проводить країна-агресор, посіяти розкол в українському суспільстві.

Поділитися