Відбулася чергова 45-та сесія Лебединської міської ради

У Лебедині під головуванням секретаря ради Світлани Горошко відбулася чергова 45-та сесія міської ради.
У пленарному засіданні взяли участь 27 депутатів з 33 обраних, керівники комунальних установ і підприємств, структурних підрозділів апарату виконавчого комітету міської ради та її виконавчих органів, представники правоохоронних органів та медіа.

Традиційно перед початком роботи сесії депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників і захисниць України, у тому числі, і наших земляків.

Під час роботи сесії місцеві обранці розглянули 33 питання порядку денного, які попередньо детально розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій.
Першочергово депутати Лебединської міської ради заслухали звіт начальника Управління економічного розвитку і торгівлі Юрія Магаляса щодо здійснення державної регуляторної політики Лебединською міською радою та її виконавчим комітетом за 2023 рік.
За результатами проведення сесії місцеві обранці затвердили ряд важливих документів для життєдіяльності громади, а саме:
• Комплексну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства, енергозбереження та охорони навколишнього природного середовища Лебединської міської територіальної громади на 2024-2026 роки;
• Кошторис видатків Фонду охорони навколишнього природного середовища Лебединської міської територіальної громади на 2024 рік;
• Положення про фінансове управління Лебединської міської ради Сумської області;
• Положення про Управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради;
• Положення комунального закладу «Лебединська місцева пожежна охорона»;
• Програму фінансової підтримки та розвитку Комунального некомерційного підприємства «Лебединська лікарня імені лікаря К.О. Зільберника» Лебединської міської ради на 2024 рік.
Крім того, депутатським корпусом внесено зміни до двох рішень, зокрема:
• «Про затвердження Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг Лебединським міським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та тарифів на платні соціальні послуги»;
• «Про створення комунального закладу «Добробут громади» Лебединської міської ради, затвердження його Статуту».
Під час пленарного засідання депутатами також розглянуто питання щодо упорядкування майна Лебединської міської територіальної громади та блок земельних питань, які потребували реагування відповідно до визначених законодавством термінів.
Детально ознайомитися з усіма питаннями, які було прийнято за підсумками роботи сесії, можна на офіційному сайті Лебединської міської ради у розділі «Документи».

Поділитися