Конфлікти: від загроз до можливостей

Під такою назвою у громаді відбувся тренінг, проведений обласним осередком громадської організації «Ліга сучасних жінок», організований Управлінням праці і соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради за участі керуючого справами виконавчого комітету Сергія Подолька.

У заході взяли участь представники центрів соціальних служб та надання соціального обслуговування, служби у справах дітей, освіти, культури, місцевого відділення поліції, жіночих громадських організацій та ін.

Під час проведення тренінгу присутні ознайомилися із змістовними компонентами виконання Національного плану дій з реалізації резолюції Ради Безпеки ООН «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року та особливостями діяльності ГО «Ліга сучасних жінок» у громадах Сумської області.

Крім того, учасники тренінгу під час роботи в групах долучилися до виконання завдань, спрямованих на вирішення конфліктних ситуацій, пошук конструктиву та взаємозгоди, злагоджену та цілеспрямовану колективну діяльність.

За підсумками проведення заходу всі учасники отримали сертифікати та практичний досвід врегулювання конфліктів в умовах напруженої безпекової ситуації в Україні.

Нагадаємо, 27 грудня 2023 року між Лебединською міською територіальною громадою та громадською організацією «Ліга сучасних жінок» підписано Меморандум про співпрацю, у якому, крім іншого, задекларовано взаємодію між сторонами у межах Проєкту «Від ризиків до можливостей».  

Поділитися