УСБУ інформує

Шановні мешканці Лебединської міської територіальної громади, повідомляємо Вам, що слідчим відділом Управління Служби безпеки України в Сумській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками вчинення злочинів, передбачених ч. 3 ст. 110, ч. 2 ст. 437, ч. 2 ст. 438 КК України. З матеріалів кримінального провадження, окрім іншого, вбачається, що збройними силами російської федерації на території Сумської області ведуться агресивні воєнні дії проти України, а також вчиняються умисні дії спрямовані на зміну меж території та державного кордону України в порушення порядку, встановленого Конституцією України, які призводять до загибелі людей та інших тяжких наслідків.

Беручи до уваги викладене, з метою забезпечення швидкого, повного та неупередженого досудового розслідування звертаємося з проханням у сприянні щодо неупередженого судового розслідування шляхом надання наступних матеріалів:

  • всі наявні фото та відео матеріали на яких зафіксовано військову техніку та військовослужбовців збройних сил російської федерації на території Лебединської міської територіальної громади у лютому-березні 2022 року;
  • речі, трофейні та інші документи, які містять у собі відомості, що підтверджують перебування військовослужбовців збройних сил російської федерації на території Лебединської міської територіальної громади у лютому-березні 2022 року;
  • інформація про факти злочинної діяльності військовослужбовців з/с рф на території громади. Все вищеперелічене необхідно передати до УСБУ в Сумській області. Тел. для координації 066-641-32-26.
Поділитися