У громаді привітали працівників соціальної сфери

Напередодні професійного свята – Дня працівника соціальної сфери України, яке щороку відзначається у першу неділю листопада, у громаді привітали соціальних працівників.

З цієї нагоди у залі засідань виконавчого комітету Лебединської міської ради виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко привітала присутніх з професійним святом та подякувала працівникам соціальної сфери за сумлінну роботу у важких умовах воєнного часу. Світлана Олександрівна побажала присутнім миру в країні та злагоди, підтримки і взаєморозуміння у їхніх родинах, нових здобутків у роботі та вдячності від людей.

До вітальних слів виконуючої обов’язки міського голови Світлани Горошко долучилася і начальник Управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради Валентина Губська.

Після привітань кращих цьогорічних працівників соціальної сфери громади відзначили Грамотами Департаменту з питань соціальної політики, ветеранів те реінтеграції Сумської обласної державної адміністрації, Грамотами і Подяками міського голови та начальника Управління праці та соціального захисту населення за сумлінну працю на благо Лебединської міської територіальної громади, професійне виконання службових обов’язків та вагомий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення.

Урочистий захід супроводжувався святковим концертом, за участі творчих колективів та солістів відділу культури і туризму виконавчого комітету Лебединської міської ради.

До слова, цього дня співробітники Управління праця та соціального захисту населення передали зібрані колективом кошти на придбання дрона для однієї з військових частин, у якій служить наш земляк. 

Поділитися