Автопарк комунального підприємства «Комбінат благоустрою» поповнився новою спецтехнікою

За кошти державного бюджету, за сприяння народного депутата Миколи ЗАДОРОЖНЬОГО, для комунального підприємства «Комбінат благоустрою» був придбаний новенький сміттєвоз із заднім завантаженням АТ – 4041, призначений для механізованого завантаження твердих побутових відходів з контейнерів, їх ущільнення, транспортування до місць утилізації. Конструкція сміттєвоза дозволяє керувати процесами в 3-х режимах: ручний, напівавтоматичний та циклічний автоматичний.

Нова сучасна спецтехніка стане невід’ємним помічником під час проведення заходів із благоустрою на території Лебединської міської територіальної громади, зокрема, вивезення твердих побутових відходів.

Зазначимо, що відповідно до розпорядження КМУ від 9 серпня 2023 року № 688-р кошти на придбання нового сміттєвоза були виділені з фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Попередньо, відповідно до Постанови КМУ від 10.02.2023 № 118 «Порядок використання коштів фонду ліквідації наслідків збройної агресії», управлінням економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лебединської міської ради були подані пропозиції щодо фінансування. Головним розпорядником коштів було визначено управління житлово-комунального господарства Лебединської міської ради.

Поділитися