У Лебедині поховали загиблого Воїна, Захисника України – Радчука Сергія Борисовича

Сьогодні небо плаче разом з лебединцями… Вкотре проклятий ворог забирає життя наших земляків, синів української землі, вкотре українські матері переживають найстрашніше – хоронити своїх дітей…

Сьогодні у Лебедині провели в останню путь мужнього, хороброго Воїна, Захисника України, полеглого Героя – Сергія Борисовича Радчука.

Сергій народився 31 січня 1973 року, відтепер йому назавжди залишиться 50…

12 січня 2023 року Сергій Радчук взяв до рук зброю та став до лав ЗСУ. В одній із військових частин рядовий Сергій Радчук перебував на посаді номера обслуги 1 відділення 3 взводу 8 роти 3 механізованого батальйону.

20 жовтня 2023 року рядовий Сергій Борисович Радчук загинув поблизу населеного пункту Красногорівка Покровського району Донецької області під час виконання обов’язку військової служби при захисті Батьківщини. Мужній і хоробрий, вірний присязі, з честю до останнього подиху виконував священний обов’язок…

Церемонія прощання з Сергієм розпочалася у Свято – Троїцькій Успенській церкві. Далі траурна процесія рушила центральними вулицями Лебедина до місця поховання загиблого.

Лебединці, схиливши голови та прихиливши коліна, живим коридором провели в останню путь полеглого воїна, встеляючи шлях живими квітами…

Прощальне слово та глибокі співчуття рідним та близьким Сергія під час поховального обряду висловили тимчасово виконуючий обов’язки начальника ІІ відділу Сумського РТЦК та СП Ярослав ШЕВЧЕНКО та виконуюча обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО.

Поховали Сергія Радчука на Алеї Слави з усіма військовими почестями під звуки Державного Гімну України та триразовий залп почесної варти.

Жодні слова не заспокоять болю у серцях рідних.

Висловлюємо щирі співчуття близьким та рідним загиблого з приводу тяжкої втрати. Світла пам’ять та безмежна вдячність за вірність Батьківщині навіки залишиться у наших серцях.

Світлий спомин про звитяжного воїна назавжди залишиться у наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків.

Спочивай з миром, Герою!

Поділитися