Соціальних робітників забезпечили велосипедами

Вісім нових велосипедів придбали для соціальних робітників Лебединського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), які працюють в населених пунктах Лебединської територіальної громади.

Соціальні робітники працюють зазвичай з людьми похилого віку та особами з інвалідністю, які проживають віддалено, тож діставатися пішки до них інколи складно. Тому відтепер робота соціальних робітників значно полегшиться, бо час у дорозі зменшиться, а, отже, вдасться більше турботи приділити стареньким. Соціальним робітникам доводиться їздити на великі відстані у межах Лебединської територіальної громади. І у таких випадках без транспортних засобів, хоча би двоколісних — взагалі ніяк.

На придбання велосипедів використані кошти Лебединського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у сумі 49,96 тис. гривень.

14 вересня тимчасово виконуючий обов’язки директора Лебединського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ніна Кияшко особисто вручила велосипеди та подякувала соціальним робітникам та за їх доброту та чуйність, з якими вони виконують свою щоденну роботу, турбуючись про підопічних.

Поділитися