Працювала адміністративна комісія

14 вересня у виконавчому комітеті Лебединської міської ради відбулося чергове засідання адміністративної комісії під головуванням керуючого справами Сергія ПОДОЛЬКА.

Загалом на розгляд комісії було подано 17 протоколів, складених за вчинення адміністративних правопорушень.

Члени адміністративної комісії розглянули два протоколи, складені за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил благоустрою території міста. Були з’ясовані всі деталі справ, порушників притягнуто до відповідальності шляхом стягнення штрафу.

Вісім протоколів, які розглянули члени адміністративної комісії були складені за частиною першою статті 179 Кодексу України про адміністративні правопорушення – перебування на робочому місці в нетверезому стані. Комісія детально розглянула кожен протокол окремо та прийняла рішення щодо притягнення осіб, які вчинили адміністративне правопорушення до відповідальності шляхом стягнення штрафу, розмір якого визначено чинним законодавством.

Також адміністративна комісія розглянула протоколи, складені за частиною другою статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями.

Частину протоколів було вирішено розглянути на наступному засіданні у зв’язку з тим, що особи щодо яких ці протоколи були складені не були присутні на засіданні комісії.

Поділитися