З Днем знань!

Щороку 1 вересня в Україні розпочинається новий навчальний рік. Незважаючи на те, що в нашій країні вже понад півтора року триває повномасштабна війна, навчальний процес у більшості навчальних закладів розпочнеться стандартно — 1 вересня. У таких непростих умовах здобувачі освіти продовжують отримувати якісні знання задля свого майбутнього.

Виконавчий комітет та депутатський корпус Лебединської міської ради щиро вітає з Днем знань усіх учасників освітнього процесу! Починається новий рік, повний можливостей та викликів. Нехай ця навчальна подорож принесе вам не лише знання з підручників, а і розширить ваші горизонти, допоможе розвинути таланти та здібності. Важливо пам’ятати, що кожен день у навчальному закладі — це можливість стати кращим, дізнатися більше і на крок наблизитися до своїх мрій. Бажаємо вам сміливості, наснаги та радості від оточуючого світу!

З Днем знань, дорогі вчителі! Бажаємо вам неймовірних сил, здоров’я, натхнення, оптимізму, ентузіазму, сміливості, наполегливості, рішучості, бадьорості та багато чудових ідей, щоб поділитися з учнями новими знаннями, щоб зробити цей навчальний рік дуже успішним і продуктивним!

Бажаємо усім Нашої Перемоги та мирного неба!

Все буде Україна!

Поділитися