У Лебедині попрощалися із загиблим військовим – Сергієм Кривошеєнком (відео)

Сьогодні знову скорботний день для лебединців, жителів нашої громади, сьогодні ми вкотре відчуваємо, що війна – вона насправді ось, не десь там, а дуже близько…

Сьогодні ми провели в останню путь лебединця, світлу людину, молодого чоловіка – Сергія Миколайовича Кривошеєнка.

Сергій народився 4 серпня 1983 року у селі Бишкінь. Йому навічно залишиться 39…

Був мобілізований до лав ЗСУ 27 січня 2023 року, займав посаду дешифрувальника взводу безпілотних авіаційних комплексів розвідувальної роти. За час проходження служби зарекомендував себе з позитивного боку, до виконання службових обов’язків ставився відповідально, не був байдужим до життєдіяльності військового колективу. Добре знав і володів штатним озброєнням, був зацікавлений у вивченні нових зразків ОВТ.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконуючи свій військовий обов’язок в бою за нашу Батьківщину, її свободу і незалежність, солдат Кривошеєнко Сергій Миколайович загинув 26 липня поблизу села Сторожеве Волноваського району Донецької області.

У Сергія залишилась дружина, донька та син.

Попрощатися із загиблим зібралися його рідні, близькі, знайомі.

Церемонія прощання із Сергієм розпочалася у нього вдома, потім – заупокійна служба у Свято – Троїцькій Успенській церкві. Далі траурна процесія рушила центральними вулицями Лебедина до місця поховання загиблого. Полеглого захисника України, Героя пронесли крізь живий коридор, земляки у скорботі схиляли голови і встеляли останній шлях загиблого живими квітами.

З прощальним словом виступили начальник другого відділу Сумського РТЦК та СП (м. Лебедин) підполковник Ігор Ячменьов та виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко.

У мить прощання на кладовищі звучав Державний Гімн України та триразові залпи почесної варти.

Вічна пам’ять і слава Герою! Щирі співчуття рідним і близьким. Поділяємо ваше горе, сумуємо за втратою найкращих синів України.

Віримо, що подвиг усіх Героїв, які віддали найцінніше – свої життя за свій народ і землю, назавжди залишиться у пам’яті тих, кому вони такою дорогою ціною подарували шанс на вільне життя.

Поділитися