ПОВІДОМЛЕННЯ від 23.06.2023 про публічну пропозицію (оферту) КП «Водоканал виконавчого комітету Лебединської міської ради»про укладення ПУБЛІЧНОГО ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

Керуючись нормами 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України, ч. 5 ст. 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Постановою Кабінету Міністрів України від 02 лютого 2022 р. № 85 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 5 липня 2019 р. № 690», постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2021 № 808 «Про встановлення граничного розміру плати за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента для комунальних послуг, що надаються споживачам багатоквартирних будинків за індивідуальними договорами» (зі змінами), Закону України «Про захист персональних даних», КП «Водоканал виконавчого комітету Лебединської міської ради» » публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення публічного індивідуального договору приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (далі – Договір) для споживачів – власників (співвласників, користувачів) житлових та нежитлових приміщень, інших об’єктів нерухомого майна в багатоквартирному будинку, а також для власників (користувачів) індивідуальних (садибних) будинків.

Договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на вебсайті Лебединської міської ради співвласники багатоквартирного будинку, не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з КП « Водоканал виконавчого комітету Лебединської міської ради».

Договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на вебсайт КП « Водоканал виконавчого комітету Лебединської міської ради» власник (користувач) індивідуального (садибного) будинку не вчинив дій щодо відключення (відмови) від послуги з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення (фактичне виконання робіт із відключення будинку).

Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання, сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуг.

У зв’язку з тим, що даний Договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).   Договір розміщено на вебсайті Лебединської міської ради у вільному доступі та у спосіб, що забезпечує ознайомлення зі змістом цього Договору кожної особи, що отримує та звертається до КП « Водоканал виконавчого комітету Лебединської міської ради», для отримання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

Поділитися