18 червня в Україні та світі відзначають Міжнародний день батька

Щороку у третю неділю червня у світі відзначають День батька. Другий рік поспіль цей день в Україні є особливим, бо через війну багато дітей розлучені зі своїми батьками. 

Чи можливо дати чіткі визначення і характеристики ролі батька для сім’ї, рідних і близьких, для держави і суспільства в цілому? Важко сказати. Швидше за все у кожному конкретному випадку вони будуть зовсім різні, проте всі ці можливі формулювання буде об’єднувати одна абсолютно чітка риса – любов і відповідальність.

Проходять роки, але наші татусі залишаються, як і раніше, такими ж молодими, люблячими і добрими! Для нас ви завжди будете найкращими в світі. Спасибі вам за все душевне тепло, яке ви нам дарували і даруєте довгі роки! Залишайтеся завжди таким же життєрадісними, сильними, сміливими, активними, позитивними, в міру суворими, але справедливими. Ви – наші годувальники і наша життєва опора. Бажаємо вам бути щасливими, коханими і здоровими! Щастя вам, здоров’я, благополуччя і пам’ятайте – ми, ваші діти, завжди з вами поруч!

З нагоди Міжнародного дня батька перший заступник міського голови Ольга Зікєєва, начальник управління праці соціального захисту населення Валентина Губська привітали одиноких батьків з цим святом та вручили подарунки, побажавши мирного неба, сили духу, здоров’я та впевненості у світлому майбутньому.

Поділитися