«Разом до Перемоги»: у Лебедині відбувся благодійний концерт

У Лебединському міському будинку культури відбувся благодійний концерт творчих колективів Лебединського центру позашкільної освіти.

Вихованці позашкілля в черговий раз долучилися до благодійних ініціатив на потреби Збройних сил України. Хореографічні колективи, вокалісти та юні майстри продемонстрували свої таланти, зібравши кошти для наших захисників.

Під час концерту на сцені виступили знані хореографічні колективи Лебединського центру позашкільної освіти: «Веселка» (керівник Тетяна Литовченко), «Соняшник» (керівник Ірина Усенко) та «Шарм» (керівник Юлія Трикоз). Порадували також своїми виступами вокальний колектив «Співограй», найменші співаки зі школи раннього естетичного виховання «Промінчик» та юні солісти: Дарія Андрєєва, Софія Бондаренко, Вікторія Звоновська, Анжеліна Кіріченко, Анастасія Скакодуб, Дарія Харченко, Оксана Харченко та Вадим Яворський.

Керівництво громади відзначило благодійні ініціативи центру позашкільної освіти. Так, тимчасово виконуюча обов’язки міського голови Ольга Зікєєва нагородила колектив ЦПО грамотою за вагомий внесок у розвиток позашкільної освіти, активну участь у творчому житті Лебединської міської територіальної громади та з нагоди благодійного концерту «Разом до Перемоги».

Нагадаємо, у квітні цього року Лебединський центр позашкільної освіти виступив співорганізатором Великоднього благодійного ярмарку «До світлого дня – світлі вчинки», кошти з якого також були направлені на потреби Збройних сил України.

Поділитися