Соціально відповідальний бізнес: як аграрії допомагають старостинським округам

У Лебединській громаді соціально відповідальний бізнес завжди долучається до суспільно корисних ініціатив. Керівники місцевих аграрних підприємств постійно допомагають у проведенні робіт з благоустрою, особливо на  старостинських округах.

Як приклад, можна навести тісну співпрацю з підприємцями, яка налагоджена на Межиріцькому старостинському  окрузі. Так, директор СТОВ «Промінь» Євгеній Коваленко є одним з найвідповідальніших орендарів межиріцьких земель сільськогосподарського призначення. Аграрій постійно надає адресну допомогу старостинському округу та його жителям.

Взимку, у тому числі, й за допомогою техніки та працівників товариства, здійснюється розчищення доріг від снігу, а весною до Великодніх свят – завозиться пісок на кладовища, яких тільки у самому Межирічі п’ять.

З початку повномасштабного вторгнення Євгеній Михайлович не лишається осторонь проблем і потреб старостинського округу. Він постійно надавав транспорт для перевезення гуманітарної допомоги межирічанам, яка надходила з березня минулого року від різних благодійних організацій.

Директор СТОВ «Промінь» допомагає старостату у транспортуванні дров, які надаються окремим категоріям громадян згідно з Програмою забезпечення дровами соціально незахищених верств населення. Також він є постійним спонсором благодійних акцій та заходів.

Окремої уваги заслуговує його допомога волонтерам, що опікуються захисниками, які сьогодні на передовій боронять суверенітет і територіальну цілісність України. 

Поділитися