Оголошено конкурс на вакантну посаду бізнес-консультанта!

Громадською організацією «Центр Європейської інтеграції Слобожанщини» реалізується проект «Розвиток локального бізнес-сектору шляхом виходу на нові ринки». З метою виконання та реалізації заходів в рамках проєкту ГО «Центр Європейської інтеграції Слобожанщини»  оголошено конкурс на вакантну посаду консультанта, який надаватиме консультаційні послуги суб’єктам малого та середнього підприємництва Лебединської міської територіальної громади з питань організації бізнесу, правової допомоги, поради щодо оподаткування, цифрового маркетингу, написання бізнес-планів та грантових заявок.

Проєкт реалізується в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Час подання заявок обмежений.

Більше інформації можна дізнатися на сторінці ГО «Центр Європейської інтеграції Слобожанщини» за посиланням: https://www.facebook.com/centerofeurointegration/posts/pfbid02s5i3qkfGpP1Rc89wtVagLtsJie8azCT9JdicVNAYHGNWevcHrxcZfWkyWXBv1vN5l

У разі виникнення додаткових питань, просимо звертатися до виконавчого комітету Лебединської міської ради:  вул. Сумська, 12 каб. 21, м. Лебедин, Сумська обл. (управління економічного розвитку і торгівлі), тел. (05445)21438, ел. пошта: ekonomika_lbd@ukr.net.

Поділитися