Яким буде наше європейське місто Лебедин майбутнього?

Саме під такою назвою  27 квітня у Лебединській  центральній  міській бібліотеці відбулися дебати, які  підготували і провели євроклубівці  “Mayflower” Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 у межах проєкту “UKRAINE + EUROPE = FRIENDSHIP”, як переможця Всеукраїнського конкурсу проєктів від Представництва Європейського Союзу в Україні. Команда “ствердження”: Ситник Анастасія, Черняєва Дар’я, Сизоненко Дмитро наводили суттєві аргументи і представили можливості європейського міста Лебедин, а команда “заперечення”: Березов Нікіта, Кіріченко Дар’я та Василенко Максим намагалися переконати членів журі, а насамперед, команду суперників у протилежному.

Готуючись до заходу, діти опрацювали потужну масу інформації офіційних джерел як Лебединської громади, так і міста Лебедина. У ролі таймкіперів під час дебатів допомагали Довгопол Дар’я та П’янова Ірина. Компетентне журі у складі директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників – Ковтуненко Л.В., журналіста, громадського діяча – Колєснікова І.М. та начальника відділу з питань внутрішньої політики виконавчого комітету Лебединської міської ради – Лахтар О.С. підсумувало результати дебатів і виявилося, що учасники здобули одинакову кількість балів!

На заході були присутні представники ювенальної поліції, журналіст газети “Життя Лебединщини” Гудєлова О.К., представники учнівського самоврядування закладу освіти. Особливо тепло підтримували євроклубівців батьки: Кіріченко К.М. та Сизоненко Г.М.

Наприкінці зустрічі діти отримали подарунки від Представництва Європейського Союзу в Україні. Дякуємо нашим захисникам, завдячуючи яким ми маємо можливість дебатувати про європейське місто Лебедин, навчатися, говорити української мовою і жити на рідній Лебединщині! Віримо у перемогу! Дякуємо за підтримку нашим Європейським партнерам. Дебати відбулися за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні. Прямуємо разом з Euroquiz

#StandWithUkraine

Поділитися